Logo sunglass fashion center

Начало Как да поръчам?

Как да поръчам?

1. Регистрация

 

Не е необходимо да се регистрирате в sunsport.bg , за да направите поръчка. Ако все пак искате да създадете акаунт можете да направите това, като кликнете върху "моят профил" в горния десен ъгъл на сайта и след това изберете „Регистрация“. След това можете да влезете чрез въвеждане на потребителско име и парола.

 

2. Потребителска количка

 

До снимката и описанието на всеки продукт, стои бутон „Купи“. Натискането на този бутон записва избрания продукт във вашата виртуална "Потребителска количка". Тук може директно да пристъпите към покупка или да продължите да разглеждате сайта (Ако имате карта за отстъпка в нашите магазини или разполагате с ПРОМО КОД, тук е моментът да ги въведете в предназначените за това полета). За ваше удобство потребителската Ви кошница се намира винаги в горния десен ъгъл на менюто. Съдържанието на количката се запазва докато решите да преминете към покупка на избраните продукти. Вие може да разглеждате съдържанието на кошницата, да добавяте нови продукти или да премахвате тези, които не желаете.

 

Цената, която е посочена е за един брой, с включено ДДС.

 

3. Поръчка

 

Натискането на бутон „Купи“, Ви отвежда към процедурата по поръчка, която включва:

  1.  Избор на адрес за доставка. Ако не желаете да бъде изпратен продукта на посочения по време на регистрация адрес, трябва да въведете новите данни. Ако желаете да ви бъде издадена фактура се попълват и полетата „Данни за фактура“ След като сте уточнили адреса за доставка, натиснете бутона „Продължете“.
  2. Втората стъпка е да уточните начина на плащане. Магазинът разполага с два варианта -  с кредитна карта и плащане при доставка (наложен платеж) на плащане кликнете върху една от опциите и натиснете бутона "Продължете".
  3. След като изберете начин на плащане и се уверите че данните, които сте предоставили са акуратно въведени, натиснете бутона "Потвърдете и финализирайте поръчката". 

Плащане с банкова карта

При заплащане с карта:

  • Отваря се платежна страница на обслужващата ни банка (ОББ), където въвеждате данните на вашата карта....
  • Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode се отваря автентикационна страница на вашата банка издател, където въвеждате паролата си за автентикация.
  • При успешна трансакция, на екран се визуализира транзакционна бележка, която разпечатвате или запазвате.

 

"Плащане при доставка" (Наложен платеж) - плащане в брой на куриера при доставка.

 

 

 

4. Потвърждение на поръчката

 

След като сте потвърдили и финализирали своята покупка, информацията, която сте дали при поръчката се насочва към оператор за да се обработи.

 

Поръчките, получени до 15:00h, се обработват в същия ден, направените след 15:00h – на следващия работен ден. Нашите оператори се свързват с клиента за потвърждение на посочения при поръчката телефон.
 

Поръчки, получени в СЪБОТА и НЕДЕЛЯ, както и в ПРАЗНИЧНИ ДНИ, се обработват в първия работен ден .

 

Поръчка, която не може да се потвърди по телефона от наш служител в рамките на 24 часа, след като е получена във сайта, съответно не се изпраща. 

 

Поръчки, получени без коректни данни на купувача или липсващи такива, се анулират поради невъзможност да бъдат изпълнени.

 

5. Доставка

 

Срокът на доставка е 2 работни дни (от момента на потвърждаване на поръчката).

Доставките се извършват чрез куриерска фирма Speedy.

За повече информация кликнете бутон "Доставки" в долния край. 

 

6. Общи условия

 

Условията за поръчка, доставка и плащане в opticlasa.com съответстват на условията, посочени в Закона за защита на потребителите.

 

Поръчката е акт на действие, който потребителят прави свободно, по собствен избор, и обвързва със силата на договор между потребителя и sunsport.bg

 

Всяка предоставена от потребителя или лицето, ползващо сайта със свободен достъп, лична информация, ще бъде използвана в съответствие със Закона за защита на личните данни и нейното предоставяне от страна на потребителя е напълно доброволно. 

Нашите предимства

Free delivery icon
Безплатна доставка
Schedule icon
2 работни дни за доставка
Excellent service icon
Отлично обслужване
Certified supplier icon
Сертифициран доставчик
Web design eDesign